BİZE ULAŞIN

Atıştırmalıklar

İNDİRİM
% 15
Waspco Hurmalı ve Fındıklı Vegan Protein Bar 40 Gr 16 Adet
İNDİRİM
% 15
Waspco Hindistan Cevizli Protein Bar 50 Gr 30 Adet

WaspcoWaspco Hindistan Cevizli Protein Bar 50 Gr 30 Adet

1.350,00 TL 1.147,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 15
Waspco Fındıklı Protein Bar 50 Gr 30 Adet

WaspcoWaspco Fındıklı Protein Bar 50 Gr 30 Adet

1.350,00 TL 1.147,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 15
Waspco Antep Fıstıklı Protein Bar 50 Gr 30 Adet

WaspcoWaspco Antep Fıstıklı Protein Bar 50 Gr 30 Adet

1.350,00 TL 1.147,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 15
Trio Move Protein Bar 50 gr
İNDİRİM
% 15
Trio Move Protein Bar 50 gr
İNDİRİM
% 41
Protein Ocn Sprey Yağ

Protein OceanProtein Ocn Sprey Yağ 250 ml

169,00 TL 99,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 43
Protein Ocn Protein Bar

Protein OceanProtein Ocn Protein Bar Çikolata 8 Adet

349,00 TL 199,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 42
Protein Ocn Hardal

Protein OceanProtein Ocn Hardal 260 gr

129,00 TL 74,80 TL

DETAYLI İNCELE
ÇOK AL
ÇOK KAZAN
Protein Ocn Collagen Coffee
Protein Ocn BBQ Sos

Protein OceanProtein Ocn BBQ Sos 260 gr

129,00 TL

DETAYLI İNCELE
FitNut Fındık Ezmesi

FitNutFitNut Fındık Ezmesi 255 Gr

160,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 15
Enervit Protein Bar %34 60 gr 25 Adet

EnervitEnervit Protein Bar %34 60 gr 25 Adet

2.000,00 TL 1.700,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 15
Enervit Protein Bar %32 60 gr 25 Adet

EnervitEnervit Protein Bar %32 60 gr 25 Adet

2.000,00 TL 1.700,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 15
Waspco Muzlu Protein Bar 50 Gr 30 Adet

WaspcoWaspco Muzlu Protein Bar 50 Gr 30 Adet

1.350,00 TL 1.147,00 TL

Tükendi
İNDİRİM
% 15
Waspco Kurabiye Aromalı Protein Bar 40 Gr 16 Adet
İNDİRİM
% 15
Waspco Çilekli Vegan Protein Bar 40 Gr 16 Adet
İNDİRİM
% 15
Waspco Çilekli Protein Bar 40 Gr 16 Adet

WaspcoWaspco Çilekli Protein Bar 40 Gr 16 Adet

560,00 TL 476,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 10
Fitnut Fıstık Ezmesi 800 g Karma Paket

FitNutFitnut Fıstık Ezmesi 800 g Karma Paket

1.208,00 TL 1.089,08 TL

Tükendi
İNDİRİM
% 11
Dr.Pan Rice Cream Karma Paket

Dr.PanDr.Pan Rice Cream Karma Paket

510,00 TL 451,94 TL

Tükendi

Sağlıklı Atıştırmalıklar Nedir?

Bir gıdanın yada besinin sağlıklı atıştırmalık olarak değerlendirilmesi içeridğin besin değerleri ile ilgilidir. Sağlıklı atıştırmalıklar, protein oranı yüksek, trans yağ ve şeker oranı düşük besinlerdir.

Spor yapan yada sağlıklı yaşamaya özen gösterip özellikle diyetine dikkat eden herkesin gönül rahatlığı ile tüketebileceği sağlıklı atıştırmalıklar hayatımızın vazgeçilmezleri olma yolunda ilerliyorlar. Bu tür gıdaları tüketirken dikkat etmemiz gerekenler, az işlem görmüş olmalaları, içerdikleri besin değerleridir.

Sağlıklı Atıştırmalık Çeşitleri Nelerdir?

Sağlıklı atıştırmalık ve içeceklerini tüketime hazır olarak satın alabileceğiniz gibi evde sizlerde çok kolay hazırlayabilirsiniz. Provitanya.com olarak bu kategoride sizlere sunduğumuz ürünlerin tümünün sağlıklı atıştırmalık kategrosinde olmasına özen göstermekteyiz. Sitemizde bulabileceğiniz sağlıklı atıştırmalık ürünleri ise;

  • Protein Bar
  • Fıstık Ezmesi
  • Fındık Ezmesi
  • Protein cips
  • Protein kurabiye
  • Protein shake
  • Mikronize pirinç ezme
  • Pirinç kek
  • Yulaf ezmesi
  • Protein Spread
  • Doğal Tatlandırıcılar (stevia)
  • Ketçap Mayonez
  • Soslar Baharatlar

Sağlıklı Proteinli Sporcu Atıştırmalıklar Provitanya.com’da!

Spor yaparken fit bir vücuda ve daha sağlıklı bir bünyeye sahip olabilmek için yediğimiz içtiğimiz hemen her şeye ekstra özen göstermemiz gerekiyor. Yoğun antrenmanlarla yakılan kalorilerin ve yağların sağlıksız bir atıştırmalık veya yüksek kalorili bir yemek yüzünden geri gelmesi ise işten bile değil. Dolayısıyla sporu yalnızca bir tempolu bir aktivite olarak görmek yerine yaşam biçimi haline getirmek ve beslenmemize özen göstermek oldukça önemli.

Peki spor yaparken canımızın istediği hiçbir şeyi asla yiyemez miyiz? Yalnıza haşlanmış sebzeler ve et, balık ya da süt ürünleri gibi hayvansal gıdalar mı serbest? Bu soruları sormakta son derece haklısınız. Çikolatalar, meyveli şekerli içecekler ve daha birçok baştan çıkarıcı lezzet deyim yerindeyse bizi bizden alıyor.

Ancak diyet yapan ve düzenli antrenmanlara hayatında yer vermeye çalışan pek çok insanın bu sıkıntısı artık çözümsüz değil. Elbette ki canımız her an her şeyi isteyebilir ve bu da dünyanın sonu değil. Artık insanların güvenle ve sağlıkla tüketebilecekleri özel atıştırmalık besinler mevcut. Proteinli atıştırmalık ürünler bu konuda en sevilen yardımcılarımızdan bir tanesi denilebilir.

Sporcu Atıştırmalıklarını Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Online Satın Alın!

Protein, hemen her bünye için olmazsa olmaz bileşenlerin arasında yer alan ancak özellikle de sporcular için ayrı bir öneme sahip olan makro besin türüdür. Protein bileşeni, antrenman esnasında yaşanan kas zedelenmesi yırtılması gibi sorunları ortadan kaldırırken kasların gelişmesi, kütlesinin artması ve daha hacimli görünmesi gibi pek çok nedenden ötürü sporun belkemiği niteliğindedir.

Protein tozu, kreatin, l karnitin gibi birçok takviye de spor esnasında kaybedilen enerjinin ve amino asitlerin geri kazanılması amacıyla özel olarak formüle edilmiş olan gıda takviyeleri arasındadır.

Ancak bu takviyelere ek olarak tabiri caizse "abur cubur” ihtiyacımızı karşılaması için geliştirilmiş olan protein içerikli atıştırmalık ürünler de giderek yaygınlaşmaktadır. Bu ürünler son derece sağlıklı olduğundan yalnızca sporcular değil isteyen herkes tarafından rahatlıkla tüketilebilir. Proteinli yiyecek ve proteinli içecek türleri doğal olmaları sebebiyle de güvenilir ve kaliteli ürünlerdir.

Proteinli Atıştırmalıklar

Proteinli müsli ürünleri, yüksek protein ve düşük karbonhidrat içeriğiyle spor yapanlar için ideal bir takviye besindir. Her seviye sporcu tarafından rahatlıkla tüketilebilir. Tokluk hissi vermesi ve enerji sağlaması sebebiyle tavsiye edilmektedir.

Protein bar, atıştırmalık severler için geliştirilmiş olan hem lezzetli hem de sağlıklı bir protein takviyesi ürünüdür. Pek çok marka çeşitli özelliklere sahip protein snack ürünleri geliştirerek her ihtiyaca yönelik olarak hizmet vermektedir. Yüksek lif içerikli, laktozsuz, şeker oranı az veya hiç olan atıştırmalık barlar bu seçeneklerden bazılarıdır. Çikolataya dayanamayan sporcular için ise proteinli çikolata türleri bulunmaktadır.

Protein barı ile spor sonrasında kasların ihtiyaç duyduğu protein bileşeni yeniden yüklenebilir. Vücut geliştirme, ağırlık kaldırma ve kardiyo gibi yoğun tempolu sporcular tarafından sıklıkla tercih edilebilen protein bar, kasların onarılması ve güçlenmesi için de faydalı bir üründür.

Protein ve değerli yağlar açısından zengin olan kuruyemişleri atıştırmalık ve kahvaltının bir parçası olarak da tüketmek isterseniz şekersiz fıstık ezmesi ürünü tam size göre! Sağlıklı atıştırmalıklar denince akla gelenlerden birisi olan fıstık ezmesi, sporcular tarafından gönül rahatlığıyla ve keyifle tüketilecek lezzetli bir protein takviyesidir.

Multipower Protein Bar: Multipower protein bar, yüksek protein seviyesine ek olarak düşük yağ ve şeker ilavesiyle her alandan sporcu için oldukça yararlı olabilecek bir ara öğündür. Spordan sonra kasların toparlanması ve sarf edilen eforun ardından enerjinin geri kazanılması için bu lezzetli ürün oldukça ideal olacaktır.

Fitnut Çikolatalı Fıstık Ezmesi: Çikolatanın muhteşem tadından ve fıstık ezmesinin ağızda dağılan lezzetinden vazgeçemeyenler için muhteşem bir ürün: Fitnut çikolatalı fıstık ezmesi. Şeker ilavesiz ve tamamen doğal yağlar içeren bu ürün, protein ihtiyacınızı karşılayacak olan zengin bir karışım. İster kahvaltılarda isterseniz de ara öğünlerde afiyetle yiyebilirsiniz.

Fit Grains Yulaf Ezmesi: Yüksek lif içeriği ile uzun süre tokluk hissi sağlaması sayesinde Fit Grains yulaf ezmesi, sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyenler bu esnada da formunu korumaya çalışanlar için olmazsa olmaz bir gıda takviyesidir. Şeker ilavesiz yulaf ezmesini

süt veya yoğurtla karıştırarak tüketebilirsiniz.

En Sağlıklı Atıştırmalıklar için Provitanya!

Provitanya, sağlıklı yaşamdan vazgeçmeden keyifli atıştırmalıklara yer vermek isteyenlerin uğrak noktasıdır. En kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla buluşturan Provitanya’da aradığınız her şey bir tık uzağınızda! Hemen Provitanya.com’a gelin, sağlık ayağınıza gelsin!