BİZE ULAŞIN

Kreatin

İNDİRİM
% 23
Protein Ocn Creatine Creapure

Protein OceanProtein Ocn Creatine Creapure 250 Gr

649,00 TL 499,00 TL

DETAYLI İNCELE
BigJoy Creamix 7000

BigJoyBigJoy Creamix 7000 350 Gr

830,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 24
TNT Creaboom ve Glutaboom Kombinasyonu

TNT NutritionTNT Creaboom ve Glutaboom Kombinasyonu

1.227,00 TL 933,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 26
TNT Creaboom ve BCAA Tablet Kombinasyonu
İNDİRİM
% 15
TNT Creaboom Creatine Monohydrate Powder 312 gr 2 Adet
İNDİRİM
% 24
TNT BCAA + Kreatin Kombinasyonu

TNT NutritionTNT BCAA + Kreatin Kombinasyonu

1.197,00 TL 908,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 22
TNT BCAA + Kreatin + Glutamin Kombinasyonu

TNT NutritionTNT BCAA + Kreatin + Glutamin Kombinasyonu

1.646,00 TL 1.289,00 TL

DETAYLI İNCELE

Kreatin Nedir?

Kreatin, kas hücrelerinde doğal olarak bulunan bir maddedir. Ağır kaldırma veya yüksek yoğunluklu egzersiz sırasında kaslarınızın enerji üretmesine yardımcı olur.

Kreatin, kısa süreli, yüksek yoğunluklu egzersizin ardışık patlamalarında fiziksel performansı artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış ve onu mükemmel eğitim ortağınız haline getiren en popüler ve en çok araştırılan takviyelerden biridir. Vücut geliştirme, powerlifting, sprint, croosfit, mma ve futbol gibi patlayıcı hareketler gerektiren spor ve egzersizler için idealdir. Kreatin, performansınızı bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olacaktır.

Kreatin Neden kullanılır?

Kreatin sağlık ve atletik performansı çeşitli şekillerde iyileştirebilir. Yüksek yoğunluklu egzersizde, birincil rolü kaslarınızdaki fosfokreatin depolarını arttırmaktır. Daha sonra, ağır kaldırma ve yüksek yoğunluklu egzersiz için enerji kaynağı olan daha fazla ATP üretmek için kullanılabilir.

Kreatin Kullanmak;

  • Uzun süreli kas büyümesinde önemli bir faktör olan tek bir egzersiz seansında daha fazla toplam iş veya hacim sağlar.
  • Kas onarımına ve yeni kas büyümesine yardımcı olan uydu hücre sinyalini artırabilir.
  • Çalışmalar, kreatin aldıktan sonra IGF-1 gibi hormonlarda bir artışa dikkat çekiyor.
  • Kas hücrelerinizdeki su içeriğini kaldırır, bu da kas büyümesinde rol oynayabilecek bir hücre hacimlendirme etkisine neden olur.
  • Kas yıkımını azaltarak toplam kas kütlesini artırabilir.
  • Yüksek protein miyostatin seviyeleri yeni kas büyümesini yavaşlatabilir veya tamamen inhibe edebilir.
  • Kreatin takviyeleri ayrıca beyninizdeki fosfokreatin depolarını arttırır, bu da beyin sağlığını iyileştirebilir ve nörolojik hastalığı önleyebilir.

Kreatin Nasıl ve Ne Kadar Kullanılır?

Normal kullanım için, günde 3-5 gram tüketebilirsiniz. Kas'lardaki Kreatin oranını en üst düzeye çıkarmak 3-4 hafta sürebilir. Kreatin yüklemesi için 5-7 gün boyunca günde 20 gram alın. Bu yükleme gün içine 5 gramlık dört porsiyona bölünmelidir. Daha sonra seviyeleri korumak için günde 3-5 gram alın. Yükleme periyodunu takiben, kaslarınızda yüksek seviyeleri korumak için günde 3-5 gram alın.

Yüksek Kalite Kreatinler Provitanya.com’da!

Gündelik hafif egzersizlerden, yoğun tempolu sporlara, pilatesten vücut geliştirmeye birçok spor türü hayatın her alanında karşımıza çıkmakta ve pek çok insanın da ilgisini çekmektedir. Gerek daha sağlıklı bir hayat gayesi gerekse de fit ve şekilli bir vücut isteği insanları sportif aktivitelerin etrafında buluşturuyor.

Spor, modern yaşamın olmazsa olmaz uğraşlarından biri haline gelmişken beraberinde de birtakım ihtiyaçlar ve rutinler getiriyor. Örneğin dengeli ve yeterli beslenme, protein ve karbonhidrat gibi makro besinlere ağırlık verme gibi noktalarla, beslenme alışkanlıklarımızda köklü bir değişiklik sağlıyor.

Dolayısıyla antrenman öncesinde ve sonrasında enerji ihtiyacı, kas onarımı ve güçlenmesi amacıyla tamamen organik gıdalarla formüle edilen gıda takviyelerine olan yönelim artıyor. Bunun sebebi ise iş hayatının temposu ve sağlıklı beslenmeye gereken önemin verilememesi denilebilir. Yani hayvansal ve bitkisel gıdalar aracılığıyla sahip olabileceğimiz pek çok bileşeni yeterince alamamız.

Hal böyle olunca, üstelik sportif aktivitelerin de yaşamımızda iyiden iyiye yer etmesiyle, protein tozu, kreatin, ve gainer gibi takviyelere gereksinim artıyor. Özellikle kreatin supplement olarak sporcuların ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayan, deyim yerindeyse depoları enerjiyle dolduran başarılı bir performans ürünü diyebiliriz. Piyasada kreatin toz ve kapsül gibi çeşitli formlarda bulunmaktadır.

Yüksek Kalite Kreatinleri Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Online Satın Alın!

Creatine, kaslarda antrenman sırasında boşalan enerjiyi yeniden dolduran ve uzun vadede sportif performansı artıran bir amino asittir. Yoğun tempolu sporlarda, vücut geliştirme çalışmalarında ve ağırlık kaldırma gibi dayanıklılık gerektiren antrenmanlarda kreatin takviyesinin gücünden faydalanılır.

Kreatin, neredeyse % 70’i sudan oluşan kasların su tutma oranını önemli ölçüde artıran bir üründür. Bu özelliği ile kasların şekilli, dolgun ve hacimli görünmesini sağlamaktadır. Kreatin bileşeni, hayvansal ürünlerde özellikle de kırmızı ette bir hayli bulunmaktadır. Ancak düzenli ve dengeli beslenmede eksikliğin yanı sıra maddi yetersizlik gibi durumlardan ötürü vücut gerektiği miktarda kreatin alamayabilir.

Bu noktada kreatin desteğine olan ihtiyaç her zamankinden fazladır. Çünkü düzenli ve uzun soluklu sporlarda enerji, her daim sahip olunması gereken mutlak bir yakıttır. Keza hayal edilen görünüme ulaşmak noktasında da kreatin takviye gıdası etkili bir rol oynamaktadır.

En Kaliteli Kreatinler İçin Provitanya.com!

Kreatinden maksimum verim alabilmek için doğru ve düzenli kullanım elzemdir. Öte yandan her şeyin aşırısı zarar bilinciyle, önerilen dozda kullanmak ve gereğinden fazlasını alarak sağlık sorunlarına yol açmamak da bir o kadar önemlidir. Zira kaş yaparken göz çıkarmak isteyeceğiniz son şey olacaktır.

Tüm bu sebeplerden ötürü, kreatin takviyesi alırken seçtiğiniz ürünün kullanım önerilerini dikkatle inceleyerek bu uyarılara uymak lehinize olacaktır. Her ürünün gramajına göre bir kullanımı olacaktır.

Ayrıca başlangıç veya ileri aşamada olma durumunuza göre de kullanım dozu değişecektir. Mutlaka hatırlanması gereken bir diğer detay ise kreatin ile birlikte su tüketiminin artırılmasıdır. Kreatinin uzun vadede kullanımında su tüketimi ihmal edilmemelidir ve mutlak suretle düzenli ve bol miktarda su içilmelidir.

Olimp Creatine, güç ve enerji gerektiren performans sporlarında ya da yoğun tempolu antrenmanlarda rahatlıkla kullanılabilen bir gıda takviyesidir. Kasların ihtiyaç duyduğu bu amino asit, vücut tarafından sentezlense de yeterli olmayabilir ve bu tür durumlarda ihtiyaç takviye destektir.

Hardline Creatine, antrenman sonrasında vücutta oluşan yorgunluğu ortadan kaldıran, kasları güçlendiren ve enerji ihtiyacına son veren başarılı bir performans ürünüdür. Hardline kreatin ile antrenmanlarınızı enerji kaybı yaşamadan başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Hardline Creapure, kreatin amino asidinin takviye olarak en çok tercih edilen formu olan kreatin monohidrat ürünüdür. Kas oluşumunu ve güçlenmesini destekleyen bu ürün sporcuların başucu takviyeleri arasında yer almaktadır.

Provitanya, sporcuların ihtiyaç duyduğu en temel ürünleri ve besin takviyelerini bir araya getiren öncü bir firmadır. En kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sizlere sunarken orjinal ürün garantisi ile de daima müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.

Kreatin fiyat araştırmasında son söz Provitanya’da! Avantajlı fiyatlarla seçkin ürünleri buluşturan Provitanya, güvenli alışveriş deneyimini de adrese teslim hizmetiyle birleştirmektedir.

Hemen şimdi Provitanya.com’a gir, kreatin satın al, sağlığa kucak aç!