BİZE ULAŞIN

Glutamin

İNDİRİM
% 15
TNT Glutaboom Glutamine Powder 300 gr 2 Adet
Multipower L-Glutamine

MultipowerMultipower L-Glutamine 500 gr

1.200,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 24
TNT Creaboom ve Glutaboom Kombinasyonu

TNT NutritionTNT Creaboom ve Glutaboom Kombinasyonu

1.227,00 TL 933,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 22
TNT BCAA + Kreatin + Glutamin Kombinasyonu

TNT NutritionTNT BCAA + Kreatin + Glutamin Kombinasyonu

1.646,00 TL 1.289,00 TL

DETAYLI İNCELE
CNP Pro L-Glutamine

CNPCNP Pro L-Glutamine 500 Gr

210,00 TL

Tükendi

Glutamin Nedir ve Neden Kullanılır?

Glutamin, kas yapısını destekleyen proteinlerin yapıtaşı olan aminoasitlerden bir tanesidir. Glutamin, vücutta sadece ihtiyaç duyulduğu kadar üretilir. Sporcular için bu üretim bazen yeterli olmaz ve artırımı için dışarıdan alınan glutamin besin takviyesine ihtiyaç duyulur. Glutamin antrenmanlardan sonra toparlanma sürecini kısaltmak ve vücudun glutamin seviyesini dengelemek için kullanılır. Ayrıca sporcuların bağışıklığını kuvvetlendirmek içinde kullanılmaktadır.

Glutamin Ne zaman ve Ne Kadar Tüketilir?

Egzersiz sonrası glutamin tüketerek , vücutta doğal HGH üretimini artırmaya da yardımcı olursunuz. Bu büyük bir avantajdır, çünkü yüksek HGH seviyeleri kas dokusunda bir artışa, vücut yağında bir azalmaya ve vücudumuzdaki metabolik aktivitede bir artışa neden olur. Antrenman günlerinde egzersiz sonrası 5 gr ve gece yatmadan 5 gr tüketilmesi tavsiye edilmektedir.

 

Yüksek Kalite Glutamin Ürünleri Provitanya.com’da!

Yoğun tempolu antrenmanlar ve kardiyo çalışmaları kişinin hayal ettiği vücut yapısına kavuşmak amacıyla ilgilendiği aktivitelerin başında geliyor. Bununla beraber sağlıklı beslenme ve makro besinleri düzenli ve yeterli miktarda almak ise önemli bir gereklilik. Elbette protein ve proteinin yapı taşı olan amino asitler bu besinlerin başında geliyor.

Amino asitler ise kendi içlerinde esansiyel, yarı esansiyel ve esansiyel olmayan amino asitler olarak 3 gruba ayrılmaktadır. Bunun nedeni ise vücutta sentezlenebilir olma özellikleriyle doğrudan ilişkilidir.

Esansiyel amino asitler vücutta sentezlenemediğinden besinler veya gıda takviyeleri ile dışarıdan alınmalıdır. BCAA’yı oluşturan lösin, izolösin ve valin bu amino asitlere örnektir. Yarı esansiyel amino asitler ise hastalık, fiziksel yorgunluk stres gibi durumlar nedeniyle sentezlenmesi sekteye uğrayan amino asitlerdir. Glutamin bu grupta yer alan bir amino asittir.

Glutamin, protein oluşturmada görevli olan önemli bir amino asit türüdür. L-glutamin ve D-glutamin olmak üzere iki farklı çeşidi bulunmaktadır. Protein sentezinden sorumlu olan ise L-glutamin amino asididir.

Glutamin Tozu Çeşitlerini Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Online Satın Alın!

Glutamin %61 gibi bir oranla kaslarda en çok bulunan amino asit türüdür. Bu sebeple kas gelişimi, dokuların korunması ve iyileşmesi gibi noktalarda glutamine ihtiyaç duyulur. Yoğun antrenmanlar glutamin depolarının boşalabilmesine yol açtığından halsizlik, yorgunluk ve hamlama gibi durumlar ortaya çıkar. Glutamin tozu takviyesi ile antrenman öncesi ve sonrasında ihtiyaç duyulan amino asit desteği güvenle sağlanabilir.

Hardline Glutamin, kas gelişimini destekleyen ve enerji ihtiyacını da karşılayabilen önemli bir performans ürünüdür. Her aşama sporcu tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Genel olarak antrenman sonrasında ve seviyeye göre ayrıca gece yatmadan önce belirlenen ölçüde kullanılması tavsiye edilir.

Grenade Glutamin, sporcuların yoğun egzersizler sonrası kaslarda boşalan glutami miktarını yeniden doldurması için geliştirilmiş bir üründür. Kas ağrıları ve enerji kaybı gibi durumların ortadan kaldırılmasında etkilidir. Antrenman sonrasında ve seviyeye göre gece yatmadan hemen önce belirlenen miktarda kullanılması önerilir.

Olimp Glutamin, profesyonel sporcular tarafından kas inşası ve doku kaybını önleme amacıyla kullanılan takviye üründür. Her seviye sporcu tarafından kullanılabilir ancak seviyeye göre antrenmandan sonra ve ayrıca gece yatmadan önce de belirlenen ölçüde kullanılması önerilir.

Glutamin fiyat araştırmasında uygun fiyatlar ve orjinal ürün garantisi için hemen Provitanya.com’a gelin, güvenli alışveriş deneyimi ve hızlı teslimat avantajı ile sağlık kapınıza gelsin!