BİZE ULAŞIN

Fitness Eldivenleri

En Kaliteli Fitness Eldivenleri Provitanya.com’da!

Dambıl, ağırlık barı, ağırlık plakası, vücut geliştirme aletlerinde gerçekleştirilen egzersizler esnasında meydan gelen zorlanama sebebi ile ellerin zarar görmesi kaçınılmazdır. Ellerde meydana gelen nasırlar da sıkça rastlanan ve görülen spor salonu sorunlarının başında yer almaktadır. Fitness eldiveni de spor aletlerinin meydana getireceği problemlere karşı elleri korumak amacı ile üretilen spor ekipmanları arasındadır. Spor eldiveni çeşitlerinin en önemli bir diğer işlevi ise dambılları, ağırlık plakalarını ve ağırlık barlarını çok daha rahat ve elleriniz kaymadan güzelce kavrayabilmenize olanak sağlamaktadır.

Provitanya.com sitesi üzerine elinizin büyüklüğüne göre birbirinden farklı beden ölçülerine sahip fitness eldiveni modeli yer almaktadır. Böylece de spor salonunda yer alan bütün ekipmanları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Barfiks, şınav ve dip gibi hareketlerde tutuş çok önemli bir noktadır. Aynı zamanda spor hocaları, doğru bir tutuşun hareketlerin yapılmasını da pozitif yönde etkilediğini söylemektedir. Sağlam bir tutuş, ağırlık egzersizleri mevzu bahis olduğu zaman oldukça büyük bir öneme sahiptir.

Bu konuda Dragon markasına ait olan ağırlık eldiveni modelleri piyasada yer alan diğer ürünlerden ayrılmaktadır. Estetik görünümleri ve kolay kullanımı ile ağırlık egzersizleri sırasında daha fazla verim almanıza olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda farklı tasarımları ile de herkesin antrenmanları sırasında kolayca kullanabileceği halter eldiveni modelleri arasında yer almaktadır.

Dragon Fitness Eldiveni Modellerini Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Online Satın Alın!

Fitness eldivenleri kullanılan alana ve kullanım amacına göre farklı çeşitlerde imal edilmektedir. Ağır egzersiz yapan sporcular bilek korumalı olan fitness eldivenlerini tercih ederlerse daha doğru olacaktır. Aynı zamanda marka kapsamında farklı dizaynlara ve renklere sahip spor eldiveni erkek modelleri de bulunmaktadır. Ürün kategorimiz içerisinde yalnızca fitness eldivenleri değil aynı zamanda siz bandajı, elcik ve lifting straps ürünleri de yer almaktadır. Böylece oldukça geniş bir spor ekipman modelini sizlere uygun fiyatlar ile sunmuş olmaktayız.

Provitanya.com sitesi üzerinde yer alan sporcu eldiveni kadın modelleri farklı renk seçenekleri ile spor yapan kadın müşterilerimizi beklemektedir. Lady power ve lady fitness türleri ile satışa sunulan fitness eldivenleri kauçuk ve silikon destekleri ile koruma sağlayarak antrenman sırasında avuç içlerinizin zarar görmemesini sağlamaktadır. Çeşitli işlevler ile, sağlıklı bir şekilde fitness egzersizlerinizi uygulamak için uygun donanımlar ile imal edilen eldiven modelleri, bilekte burkulma ve incinmeleri engellemek adına bilek kısmında ekstra uzun bir lastik ile üretilmektedir.

Ürünlerin son derece kaliteli kumaş ile üretilmesi elleriniz hem rahat ettirir, hem rahat nefes almasını sağlar hem de cilt problemleri yaşamamanızı sağlar. Bununla birlikte kaliteli bir kumaş, koku oluşumunu da engeller. Spor için gerekli olan tüm ekipman ihtiyacınıza geniş ürün yelpazesi ile cevap veren Provitanya.com, fitness eldivenleri ihtiyacınızda da en kaliteli ürünlerle yanınızda olmaya devam ediyor. Uygun fiyat avantajlarıyla sizlerde fazla zaman kaybetmeden hemen online satın alın!