BİZE ULAŞIN

Shaker (Karıştırıcı)

Hardline Shaker

Hardline NutritionHardline Shaker

149,00 TL

DETAYLI İNCELE

Birbirinden Farklı Shaker Karıştırıcı Çeşitleri Provitanya.com’da!

Spor yapan kişiler, hayatlarını devam ettirirken yanlarında rahatça taşıyabilecekleri besin gruplarını tercih ederler. Bu besin grupları da genel olarak protein bar tarzı ürünlerdir. Ancak protein tozu gibi toz formunda olan besin gruplarının taşınması son derece zordur. Bundan dolayı, protein tozunun evde veya iş yerinde yapılarak spora götürmek için saklama kapları kullanılır. Bu saklama kaplarından en kullanışlı olan çeşidi ise shaker çeşitleridir. Spor yapan kişilerin gereksinimi olan besin grupları çoğunlukla sıvı, toz veya tablet biçimde imal edilmektedir. Sıvı ya da tablet halde bulunan sporcu gıdalarının kullanımı spor yapan kişiler bakımından rahat olabilirken, toz halindeki gıdalar ise bu konuda spor yapan kişilere sıkıntı çıkarabilmektedir.

Toz halindeki besin gıdaları, örneğin protein tozları bir kap içerisinde sıvı ile beraber karıştırılarak kullanılmaktadır. Bu karışımın daha sağlıklı ve güzel olabilmesi de spor yapan kişiler için son derece önemlidir. Bundan dolayı pek çok sporla ilgilenen kişiler shaker ürünlerini tercih etmektedir. Smart shaker sayesinde, spor yapan kişilerin gereksinim duyduğu protein, amino asit, yağ yakıcı ve karbonhidrat gibi besin gıdalarını sıvı olarak taşıyabilirsiniz. Bu karıştırıcı ürün çeşitleri pek çok marka çeşitliği ve modelleri ile Provitanya.com sitesinde satışa sunulmaktadır. Özellikle de ağırlık sporu ile ilgilenen sporcuların vazgeçilmez ürünü olan fitness shaker en kullanışlı spor ekipmanlarının başında yer almaktadır.

Blender Bottle Shaker Modellerini Uygun Fiyat Avantajlarıyla Hemen Online Satın Alın!

Provitanya.com’da satışa sunulan Blender Bottle Shaker modelleri birbirinden farklı renk alternatifleri ile değerli müşterilerimizin huzuruna sunulmaktadır. 450, 500 ve 760 ml kapasiteye sahip karıştırıcı modelleri BPA içermez ve bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilmektedir. Aynı zamanda smartloop tasarımına sahip olup böylece kolaylıkla taşınabilmektedir. Sıvı kaçırmaması ve sızdırmaması da protein shakelerinizi kolaylıkla taşımanıza olanak sağlayacaktır.

Sitemiz üzerinde yer alan bir diğer karıştırıcı ürün de Hardline Shaker ürünüdür. Bu karıştırıcı modeli kullanım kolaylığı ve tasarımı ile dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Özel bölmeye sahip olması ile birlikte gerekli olan tüm ürünleri paketleri ile taşımak yerine yeteri miktarı yanınıza alabilirsiniz. 600 cc’lik bir kapasiteye sahip olması ile de geniş bir kullanım çeşitliliği sağlamaktadır. Grenade Shaker modeli, patentli bir tasarıma sahiptir. Böyle benzersiz bir dizayna sahip olmasının yanı sıra kullanım bakımından kolaylık sağlaması ile de dikkat çeken ürünler arasındadır. Provitanya.com sitesi üzerinden bu tarz spor ekipmanlarına en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.