BİZE ULAŞIN

Et Protein

Et (Beef) Protein Tozu Nedir?

Kırmızı etten elde edilen protein hidrolize sistemiyle üretilir. Bu şekilde kolay sindirilen ve yağ oranı düşük saf protein ortaya çıkar. Etten elde edilen protein tozu içerisinde vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineraller bulunur. A ve C vitamini bakımından zengin bir protein tozu ortaya çıkar. Ayrıca B6 ve B12 vitaminleri de bulunur. Bunlarla beraber, kas yapımını destekleyici mineraller de ihtiva eder. Dolayısıyla, kas yapımı için oldukça ideal proteinler arasında bulunur. Çabuk sindirilir ve sindirim sistemi yormaz.

Et Protein Tozunun Faydaları Nedir?

Kırmızı Etin işlenmesi ile elde edilen bir protein tozudur. Et protein tozu etteki zararlı olabilecek yağ ve kolestrol gibi zararlı olabilecek besin maddelerinden ayrıştırılarak üretilmektedir. Et Protein tozu ve kırmızı etten tüketiminden alacağınız protein aynıdır. Et protein tozu tüketimi, kırmızı et tüketimine göre daha ekonomiktir. Ülkemizde satılan tüm et protein tozlarının T.C.Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının izni ve onayı ile üretilmekte yada ithal edilmektedir. 

Et - Beef Protein Tozu Provitanya.com’da.

Dolgun ve güçlü kaslarla arzu edilen görünümü yaratmak yoğun ve düzenli antrenmanları zorunlu kılıyor. Bununla birlikte yeterli ve dengeli beslenme ise spor ile elde edilen başarının üzerine daha fazlasını koymak noktasında önem arz ediyor.

Bu noktada en çok ihtiyaç duyulan makro besin maddesi şüphesiz protein. Protein, kas dokularının güçlenmesi ve gelişmesinin yanı sıra yoğun egzersizlerin neden olduğu kas zedelenmesi gibi durumların hızlıca ortadan kaldırılmasında önemli bir bileşen. Ayrıca kas kütlesinin artması ve dolgun bir şekil almasında da son derece etkilidir diyebiliriz.

Ancak iş hayatının yoğunluğu ve düzenli beslenmenin zaman zaman sekteye uğrayabilmesi gibi sebeplerden ötürü, sporcuların günlük protein ihtiyacını karşılamak amacıyla protein tozu takviyeleri geliştirilmiştir. Peynir altı suyu, yumurta ve et gibi temel protein kaynaklarından elde edilerek formule edilen protein tozu sporcular için olmazsa olmaz bir gıda takviyesidir. Et protein yaygın olarak kullanılan protein tozlarından biridir.

Et protein, sığır eti gibi protein değeri yüksek kırmızı et türevlerinden üretilen bir protein tozu çeşididir. Kırmızı et bilindiği üzere protein açısından en zengin besin türlerinin başında gelmektedir. Et protein tozu, yüksek oranda protein oranı içermesinin yanı sıra değerli yağlar ve amino asitler açısından da son derece zengin bir takviye gıdadır. Bu nedenle spor öncesi ve sonrasında gereksinim duyulan proteini karşılamak noktasında oldukça başarılı olacaktır.

Yüksek Kalite Sertifikalı Protein Tozlarını Hemen Online Satın Alın!

Beef protein, yoğun antrenmanların yol açabileceği kas zedelenmesi gibi kaçınılmaz sorunları etkili bir biçimde iyileştirecek bir takviyedir. Özellikle düzenli ve sık kırmızı et tüketiminin maddi olarak zorlayıcı olması, pek çok sporcuyu beef protein tozuna yönlendirmektedir. Önerilen miktarda ve vakitlerde kullanıldığı takdirde herhangi bir zararı görülmemektedir.

Öte yandan kırmızı etin doğrudan tüketimi pek çok yağ türünün de vücuda alınmasına neden olurken sindirim sistemini de yorabilir. Ancak et protein tozu, yağlardan büyük ölçüde arındırılmış olan ve içerisindeki yüksek seviyedeki proteinle kas inşasını başarılı bir şekilde hızlandıran bir üründür.

Nutrend, protein tozları dendiğinde akla gelen öncü marka olup et protein ürünü ile de hizmet veren bir markadır. Nutrend beef protein tozunda %88 oranında protein bulunurken içerdiği yağ oranı yalnızca %3,4’tür. Bu anlamda sıklıkla tercih edilen güvenilir bir ürün olup fiyat performans noktasında ise başarılı bir takviye gıda türüdür.

Nutrend beef protein 900 gr ve daha birçok protein tozu ürününe avantajlı fiyatlarla hızlı bir şekilde sahip olmak için Provitanya.com’a gelin, antrenmanlarınızı destekleyecek en kaliteli besin takviyeleri kapınıza gelsin!