BİZE ULAŞIN

Kompleks Protein

Kompleks Protein İçeriğinde Neler Var?

Kompleks protein tozu ürününün içeriğinde kalitesini artıran önemli birleşenler vardır. Bunlardan birisi, yumurtadır. Yüksek kaliteli proteinler arasında sayılan protein sayesinde kas gelişimi desteklenir. Ayrıca, peynir altı suyundan imal edilen ve hızlı sindirilen whey protein içerir. Yine zengin aminoasit değerlerine sahip soyadan elde edilen proteinle, sütten elde edilen kazein protein tozu karışımları kompleks protein tozunu oluşturur.

Kompleks Protein Tozu Nasıl Kullanılır?

Yaklaşık sekiz saat boyunca protein ihtiyacını destekleyen kompleks protein kasların gelişimini, vücut direncinin artmasını ve vücut enerjisinin korunmasını sağlar. Bu nedenle, gün içerisinde fazla hareket eden veya herhangi bir spor branşıyla ilgilenen kişiler tarafından kullanılır. Yemek yeme hissiyatını azatlığından dolayı kilo problemi olanlar için de destekleyici bir üründür. Ürünün kullanımıyla ilgili değişik yöntemler vardır.

İlk olarak sabah kahvaltısında tüketilebilecek bir üründür. Gece boyunca enerjisi azalan ve acıkan vücudun ihtiyaç duyduğu proteinler kompleks protein tozu ile giderilebilir. Sabah alınan kompleks proteinin etkisi sekiz saat kadar sürebilir. İkinci olarak ise, hem spordan önce hem de sonra tüketilebilir. Burada dikkat edilmesi gereken hususun spordan birkaç saat önce tüketmenin daha faydalı olmasıdır. Böylece, geç sindirilen proteinlerin spor esnasında sindirilmesi ve kas yıpranmasının önüne geçmesi sağlanır.