BİZE ULAŞIN

Kilo ve Hacim

Olimp Gain Bolic 6000

OlimpOlimp Gain Bolic 6000 Çilek 3500 Gr

1.990,00 TL

DETAYLI İNCELE

Kilo ve Hacim Ürünleri Nedir?

Sadece sporcular için değil, sıradan insanlar için de doğru vücut ağırlığını elde etmeye yardımcı olan temiz karbonhidrat ürünleridir. Kilo ve Hacim ürünleri temiz karbonhidrat, protein, amino asitler ve vitaminlerin doğru orantı ve formüller ile üretilmiş halidir.

Karbonhidratlar iki türe ayrılır - yavaş karbonhidratlar ve hızlı karbonhidratlar. Yavaş karbonhidratlar, kaslardaki glikojen rezervlerini tamamlayan karbonhidrat takviyeleridir. Daha yavaş emilmelerine rağmen, verimli bir şekilde enerji sağlayabilir ve böylece kas büyümesini teşvik edebilirler. Bunlar arasında örneğin maltodekstrin veya ksilit bulunur. Öte yandan, hızlı karbonhidratlar hızla emilen karbonhidrat takviyelerdir. Özellikle kas kütlesi kazanmakta zorluk çeken aktif sporcular arasında popülerdir. Hızlı karbonhidratlar arasında örneği, dekstroz bulunur.

Kilo ve Hacim Ürünlerini Nasıl Seçmeliyiz?

Bir ürün seçerken, toplam günlük kalori alımınızı nasıl elde etmek istediğinizi hesaplamanız gereklidir. Daha fazla protein almanız gerekiyorsa, daha az karbonhidrat içeriğine sahip bir mass gainer seçin. Tersine, kilo almakta sorun yaşıyorsanız, daha düşük protein içeriğine sahip bir mass gainer seçebilirsiniz.

% 10'a kadar protein içeren ürünler. Proteine ​​ek olarak, büyük miktarda karbonhidrat, mineral ve vitamin de bulacaksınız . Yorucu bir egzersizle kaslardan dışarı çıkan glikojen rezervlerini büyük ölçüde tamamlarlar. Bu tip bir mass gainer, özellikle kilo almak isteyen sporcular için tavsiye edilir.

%11 ila 30 arasındaki protein içeren ürünler. Bu ürünler Protein içeriğinden kalan mineraller, vitaminler, kompleks ve basit karbonhidratlardır. Bu protein oranına sahip ürünler, kilo alamayan ancak aynı zamanda bu kadar hızlı bir metabolizmaya sahip olmayan insanlar için uygundur. Ek olarak, basit karbonhidratlar size hemen enerji verecektir.

% 31 ila 40 arasında bu yüksek protein içeriği ile en yüksek kalite kazancı olarak kabul edilir. Yüksek protein içeriğine ek olarak, aynı zamanda amino asitler, kreatin, vitaminler ve minerallerden oluşur. Bu artılar mevcut kas kütlesi olan ancak vücut ağırlıklarını artırmak istemeyen sporcular için üretilmişlerdir.

Kilo ve Hacim Ürünlerini Ne Zaman Ne Kadar Kullanmalıyız?

Kilo ve Hacim Ürünleri genel olarak antrenmandan önce ve sonra olmak üzere tercih edilen markanın kullanım miktarına göre kullanılmalıdır.

 

En İyi Kalite Gainer Çeşitleri Provitanya.com’da!

Günümüzde pek çok insan gerek sağlıklı bir bünyeye gerekse de idealinde olan vücut hatlarına sahip olabilmek için spor, egzersiz ve düzenli beslenme gibi konulara önem veriyor. Ancak tüm bu uğraşların yanı sıra bazı gıda takviyeleri ile de ihtiyaç duyulan bileşenler sağlanabiliyor. Örneğin kasları geliştirmek ve güçlendirmek için protein tozu desteği veya zayıflamak için kullanılan yağ yakıcı ürünler bunlardan ilk akla gelenlerdir.

 Yalnızca kilo vermek için değil kilo alımı, kaslı kollar ve dolgun görünümlü bir vücut da özellikle spor yapanların başlıca hedefleri arasında yer alıyor diyebiliriz. Gainer, bu amaçla geliştirilmiş olan ve kilo aldırıcı özellikte bir besin takviyesidir. Yoğun tempoyla çalışan ve düzenli antrenman yapan kişiler kaybettiği kalorileri geri kazanmak ve kaslarını geliştirmek için bu üründen faydalanmaktadır.

Kilo aldırıcı ürün olarak tanımlayabileceğimiz gainer, yüksek kalorisi ve karbonhidrat, protein ve yağ gibi temel bileşenleri ile sıklıkla tercih edilen bir takviye üründür. Hızlı ve etkili kilo almak isteyenler ve bu esnada da yağlanmadan vücut geliştirmeyi planlayan sporcular için özel olarak geliştirilmiştir.

Dilediğiniz Gainer’ı Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Online Satın Alın!

Pek çok kullanıcının aklında yer eden temel sorulardan bir tanesi gainer protein tozu ne işe yarar konusudur. Halk arasında karbonhidrat tozu olarak da bilinen gainer, içerisindeki yüksek oranda karbonhidrat ile spor öncesinde vücuda ihtiyaç duyacağı enerjiyi sağlamaktadır. Bu anlamda oldukça faydalı bir ürün olduğunu söylemek mümkün.

Öte yandan vücut enerji depolarken kaslarda oluşabilen doku zedelenmesi gibi durumlar için protein ve amino asitler son derece önemli olduğundan gainer ile bu soruna da çözüm bulunabilir. Kilo aldırıcı gainer, yaşamsal faaliyetlerin yerine getirilebilmesi için esas olan 3 organik bileşeni içinde barındırır. Bu sayede tek bir takviye besin ile kalori eksikliği ve kilo problemi giderilebilir.

Düzenli beslenmenin ve spor rutininin yanında mass gainer kullanılırsa istenilen verim rahatlıkla alınabilir. Tek başına kullanıldığında, yani düzenli spor ve dengeli beslenme olmaksızın, gainer ürününden maksimum performans beklemek hata olacaktır. Ayrıca ihtiyacınız olan vitamin ve mineralleri de içinde barındırmasına rağmen beslenme düzeninin yeri ve önemi unutulmamalıdır.

Weight gainer, yani kilo aldırıcı olarak tanımladığımız karbonhidrat tozu, düzenli ve sağlıklı beslenmeyle birlikte etkili sonuçlar verebilmektedir. Yoğun iş temposunda yeterli ve iyi beslenmeye gereken önemi veremediğimiz zamanlarda vücut enerji ve kilo kaybedebilir. Bu nedenle gainer ile bu açığı kapatmak mümkündür.

Keza spor yapanlar kas gelişimi ve büyümesi konusunda yoğun bir çaba sarf eder ve bu süreci hızlandırmak için gıda takviyelerinden yararlanır. Gainer protein tozu ile kasları onarırken güçlendirmek de oldukça kolay olacaktır.

Ancak karbonhidrat tozunun beklediğimiz sonuçları verebilmesi için düzenli ve yeterli ölçüde kullanım şarttır. Her besinde olduğu gibi gainer kullanımında da aşırıya kaçmamakta yarar vardır. Gereğinden fazla gainer kullanımı vücutta yağ depolanmasına ve istenmeyen bir görüntü oluşmasına yol açabilir.

Gainer, amacı kilo aldırmak olan bir takviye gıdadır. Ancak tek başına kilo aldırmaya yarayan bir ürün değildir. Kalori ihtiyacını ve enerjiyi sağlayan destekleyici bir kaynaktır. Önerilen kullanım ise sabahları bir tatlı kaşığıdır. Düzenli olarak spor yapan kişiler için ise akşamları da bir tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. Böylelikle antrenman sırasında kaybedilen kalori geri kazanılır.

Optimum Serious Mass, içerisinde bulunan 25 farklı vitamin ve mineral ile zengin bir destekleyici olmanın yanı sıra kas gelişimi ve onarımı içeren glutamin amino asidi içermektedir. Bu nedenle her seviye sporcu tarafından belirlenen ölçeklerde rahatlıkla kullanılabilir.

Gainer ve Daha Fazlası İçin Provitanya.com!

Orjinal ürün garantili hardline progainer için doğru yerdesiniz! Provitanya, vücudunuzun ihtiyacı olan enerjiyi en kaliteli ürünler ve uygun fiyat garantisiyle sizlere sunuyor. Hardline gainer ürünleri ile kilo kayıplarının önüne geçebilir ve kas gelişimini etkin bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Provitanya’nın avantajlarla dolu sitesinde gainer fiyat araştırmasına gerek kalmadan güvenli alışveriş deneyiminin keyfini çıkarın! Karbonhidrat tozu fiyat araştırmasına ise noktayı koyabilir ve istediğiniz ürünlerin kapınıza kadar gelmesi ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.