BİZE ULAŞIN

WUP Endu+race Elektrolit + Karbonhhidrat 14 gr 1 Şase

Marka : WUP
  • 10,00 TL

Havale / EFT 9,50 TL
Gramaj: 1 Şase
Tükendi
Paylaş:
Ürün Bilgisi

WUP Endu+race Elektrolit + Karbonhhidrat 14 gr x 1 Şase Nedir?

WUP Endu+race, spor esnasında gerekli enerji desteğini sağlamak için karbonhidrat içerir, terlemeyle birlikte eksilen elektrolitleri yerine koymak amaçlı sodyum, magnezyum, potasyum, kalsiyum ile birlikte kafein ve doğal limon aroması içerir. WUP Endu+race ile aktivite sırasında enerji ihtiyacınızı giderirken sıvı elektrolit dengenizi de koruyabileceksiniz. Kolay metabolize olan karbonhidrat içeriği ile ihtiyaç duyduğunuz karbonhidrat enerjisine daha hızlı ulaşırsınız. Doğal stevia ile tatlandırılmıştır, yapay bir tatlandırıcı içermez.

Faydaları

Vücudun enerji ihtiyacını karşılamaya destek olur. Sıvı Elektrolit dengesini korumaya, kramp, baş ağrısı ve yorgunluğu azaltmaya destek olur. Susuzluk hissinin engellenmesine destek olur. Kaslara geçişi en hızlı form olan Magnezyum Sitrat içerir. Özellikle uzun süren aktivitelerde, magnezyum eksilmesine bağlı krampları önlemede Magnezyum Sitrat daha başarılıdır. Her saşe yaklaşık 1,5 fincan kahve kadar (150mg) kafein içerir ve aktivite sırasında aktif kalmanıza destek olur

Besin Bilgileri
Porsiyon Büyüklüğü:1 Saşe (14g)
Porsiyon Sayısı:1
Her Porsiyon İçin Miktar
SODYUM (Na) 800MG
MAGNEZYUM (Mg) 200MG
POTASYUM (K) 400MG
KALSİYUM (Ca) 120MG
KAFEİN 150MG
VİTAMİN C 80MG
VİTAMİN B1 0,55MG
KARBONHİDRAT 5GR
Kullanım Bilgisi:Saşe içerisinde toz efervesan formundadır, taşınması ve suda çözünmesi kolaydır. 500 ml suya karıştırılarak tüketilmelidir.

Benzer Ürünler

Üye Yorumları

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.