BİZE ULAŞIN

L-Karnitin

İNDİRİM
% 10
TNT Carniboom L-Carnitine 3000 mg 60 ml x	12 Adet
İNDİRİM
% 20
Protein Ocn L-Carnitine Shot 2000 mg 60 ml
BigJoy L-Carnitine

BigJoyBigJoy L-Carnitine Çilek 1000 ML

490,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 20
TNT Carnitine ve BCAA Plus Kombinasyonu

TNT NutritionTNT Carnitine ve BCAA Plus Kombinasyonu

1.018,00 TL 814,00 TL

DETAYLI İNCELE
İNDİRİM
% 20
TNT Carniboom ve BCAA Plus Kombinasyonu

TNT NutritionTNT Carniboom ve BCAA Plus Kombinasyonu

1.118,00 TL 894,00 TL

DETAYLI İNCELE

L-Karnitin Nedir?

L-Karnitin Yağ asitlerini hücrelerin mitokondrisine taşıyarak enerji üretiminde önemli bir rol oynar. Mitokondri, hücrelerinizde motor görevi görür ve kullanılabilir yağları oluşturmak için bu yağları yakar. Vücudunuz, lizin ve metiyonin amino asitlerinden L-karnitin üretebilir. Vücudunuzun yeterli miktarda üretmesi için bol miktarda C vitamini tüketmelisiniz. Vücudunuzda üretilen L-karnitine ek olarak, et veya balık gibi hayvansal ürünler yiyerek de az miktarda elde edebilirsiniz. Veganlar veya belirli genetik sorunları olan kişiler yeterli miktarda üretemeyebilir veya elde edemeyebilir.

L-Karnitin Ne İşe Yarar?

L-karnitinin vücudunuzdaki ana rolü mitokondriyal fonksiyon ve enerji üretimini içerir. Hücrelerde, yağ asitlerinin enerji için yakılabilecekleri mitokondriye taşınmasına yardımcı olur. L-karnitin depolarınızın yaklaşık% 98'i, karaciğeriniz ve kanınızdaki eser miktarlarla birlikte kaslarınızda bulunur. L-karnitin, hastalık ve sağlıklı yaşlanmada önemli bir rol oynayan mitokondriyal fonksiyonun artmasına yardımcı olabilir. Daha yeni araştırmalar, karnitinin kalp ve beyin hastalıkları da dahil olmak üzere çeşitli durumlar için kullanılabilecek farklı formlarının potansiyel faydalarını göstermektedir.

L-Karnitin Nasıl Kullanılmalı?

Önerilen doz değişmekle birlikte, yaklaşık 500-2.000 mg (0.5-2 gram) tavsiye edilmektedir.

 

Yağ Yakıcı L-Karnitin Ürünleri Provitanya.com’da!

Spor yapmak, fit bir görünüme sahip olmak veya daha kaliteli bir yaşam sürmek gibi amaçlarla tercih edilen aktivitelerin başında gelmektedir. Ancak özellikle vücut geliştirme ve kardiyo gibi yoğun tempolu aktiviteler de günümüzde yaygın olarak yapılan çalışmalar arasında yer almaktadır.

Daha düz bir karın, dolgun ve hacimli kaslar ve sıkı bir vücut gibi birçok hedefle yola çıkan pek çok sporcu, bu esnada kendileri için özel olarak geliştirilmiş besin takviyelerinden yararlanarak performansını artırmayı başarıyor. Bu ürünler arasında ise hiç şüphesiz l-karnitin yağ yakıcı önemli bir yere sahip.

Protein tozunun kas dokusunu güçlendiren ve kütlesini artıran formülüne ek olarak l-karnitin ile de yağları yakmak ve doğal bir şekilde enerji elde etmek mümkün. Bunun nedeni ise karnitinin temel görevinin yağ asitlerini parçalaması ve bu yolla hücrelere enerji olarak kullanılacak yakıtı taşımasıdır.

 L-karnitin, temelde vücutta sentezlenebilen organik bir bileşendir. Lizin ve metiyonin amino asitleriyle C vitaminin bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Karnitinin L-karnitin ve D-karnitin olarak 2 farklı türü mevcuttur. L-karnitin vücutta sentezlenebilmesinin yanı sıra dışarıdan besinler yoluyla da alınabilir. Ancak D-karnitin takviye gıda olarak veya besinlerden alınamamaktadır.

Yüksek Kalite L-Karnitin Ürünlerini Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Online Satın Alın!

Karnitin, doğal olarak besinlerden alınabilmektedir. Bu amaçla kırmızı et ve süt ürünleri gibi hayvansal gıdalar ile soya bitkisi tüketilebilir. Ayrıca insan vücudunda beyinde, kaslarda ve sperm hücrelerinde de l-karnitin bileşeni mevcuttur.

Sportif aktivitelerle yakından ilgiliyseniz veya formunuzu korumayı ve zayıflamayı düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan yağ yakıcı özellikteki karnitin takviyesidir. L-carnitine yağ yakıcı, yağları yakarak enerjiye çevirdiğinden hem spor için gerekli olan gücü sağlar hem de yakılması bazen zor olabilen yağ zincirlerini parçalar.

Yoğun tempolu sporlarda veya uzun süreli ve devamlı çalışma gerektiren profesyonel antrenmanlarda karnitinin dayanıklılık artırıcı özelliğinden faydalanılabilir. Performansı olumlu yönde etkileyecek ve çalışmalar sırasında kaybedilen enerjiyi geri kazandıracak karnitin ile başarılı bir sporcu olmak mümkündür.

Yine iş hayatının hareketsizliği ve dışarıdan beslenmenin yol açtığı kiloları özellikle de yağları karnitin ile yakmak hiç de zor olmayacaktır. Üstelik doğru ve düzenli bir diyet ile karnitinden maksimum verim alınması sağlanacaktır. Böylelikle hayal ettiğiniz vücuda, hatlara ve forma yağ yakıcı l-karnitin takviyesiyle kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

L-karnitin fiyatları ne kadar, nereden daha uyguna alabilirim diye düşünmeyin! Karnitin fiyat araştırmasında ilk adresiniz artık Provitanya!

Provitanya.com adresine gelin, Hardline karnitin, l-carnitine kapsül daha birçok yağ yakıcı gıda takviyesine orjinal ürün garantisi ve güvenli alışveriş deneyimiyle kısa sürede sahip olun!