BİZE ULAŞIN

Kilo Aldırıcı (Gainer)

Kilo (Gainer) Ürünleri Nedir?

Kilo (Weight Gainer) ürünleri, kas kütlesi büyümesi, kilo alımı ve artan kalori alımı için tasarlanmış protein içeren karbonhidrat takviyeleridir. Karbonhidratların rolü, glikojeni kaslara doldurmak ve vücuda yeterli enerji sağlamaktır. Basit karbonhidratlar egzersizden hemen sonra hızla emilir ve enerjiyi yeniler. Karmaşık karbonhidratlar yavaş yavaş vücuda salınır ve bu nedenle uzun vadeli enerji tedarikini garanti eder. Proteinler kas kütlesi büyümesini ve hızlı kas dokusu yenilenmesini destekler.

Kilo (Weight Gainer) ürünleri, içerdikleri proteinlerin yüzdesi temelinde ayırt edilir . %10'a kadar bir protein içeriğine sahip Gainer ürünleri kilo alımı ile sorun yaşayanlar için uygundur. %40'a kadar daha yüksek protein içeriğine sahip kazançlar kas büyümesini hızlandırmak için tasarlanmıştır . Bazı Gainer'lar amino asitler, kreatin ,vitaminler ve mineraller de içerebilir. Bu nedenle Gainer ürünlerini öncelikle günlük kalori alımınızı artıran kaliteli besinleri desteklemek için kullanılır .

Kilo (Weight Gainer) Ürünlerinin Faydaları?

Kilo (Weight Gainer) yararları:

  • Kas büyümesini ve kilo alımını teşvik etmek
  • Vücuda enerji sağlamak
  • Kas dokusunun hızlı yenilenmesi
  • Kaslara glikojen sağlamak
  • Amino asitler, kreatin, vitaminler ve mineraller içermesi.

 

Gainer Supplement Çeşitleri Provitanya.com’da!

Düzenli sportif aktiviteler, yoğun egzersizler ve vücut geliştirme çalışmaları modern yaşamda kişilerin en çok ilgi duyduğu aktivitelerin başında geliyor. Tüm bu çalışmalar ise beraberinde düzenli, sağlıklı ve elbette ki yeterli beslenme alışkanlığı kazanma gerekliliğini getiriyor. Ancak iş temposu veya gündelik koşuşturma derken yaşamsal faaliyetler için gerekli olan karbonhidrat ve protein gibi makro besinler yeterli miktarda alınamıyor.

Özellikle de düzenli ve yoğun antrenmanlar kişinin vücudunda olmazsa olmaz bileşenlere olan ihtiyacı artırıyor. Kas gelişimi için gerekli olan protein ya da enerji ihtiyacını karşılamak için elzem olan karbonhidrat bazı durumlarda dışarıdan gıda takviyesi olarak alınabiliyor. Bu noktada değineceğimiz oldukça önemli bir performans ürünü olan supplement ise gainer, yani karbonhidrat tozu.

Kilo aldırıcı gainer olarak da bilinen karbonhidrat tozu, profesyonel sporcuların kilo almak başta olmak üzere kaslarını güçlendirmek ve antrenman sırasında ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılamak üzere kullandığı takviyelerin başında geliyor. Gainer takviyesi yüksek kalorili içeriğinin yanı sıra karbonhidrat, protein ve yağ bileşiklerinin bir araya gelmesiyle oluşan ve kilo almak isteyen sporcular tarafından tercih edilen etkili bir supplement.

Yoğun tempolu antrenmanlar etkili bir şekilde gerçekleştirilmek istendiğinde yüksek miktarda kalori ve enerji ihtiyacı ortaya çıkar. Kişi spora başlamadan önce yüksek kalorili ve protein ve karbonhidrat açısından zengin besinler tüketmelidir ancak fazla beslenme de egzersiz esnasındaki performansı olumsuz etkileyebilir.

Yüksek Kalite Gainer Ürünlerini ve Daha Fazlasını Hemen Online Satın Alın!

Bu nedenle hem ihtiyaç duyulan enerjiyi karşılamak hem de kaybedilen kilo ve kaloriyi yerine koymak amacıyla sporcuların gainer kullanması gerekebilir. Bu sayede hayal edilen görünüme sahip olmak, kasları geliştirmek ve de 3 temel makro besini tek seferde almak mümkün olacaktır. Ayrıca gainer çeşitleri arasında ihtiyaca uygun olan ürünü belirleyerek performansı ve dayanıklılığı artırmak kolaylaşacaktır.

Hardline Progainer, antrenman öncesinde ihtiyaç duyulan enerjiyi sağlayan ve antrenman sonrasında toparlanmaya yardımcı olan takviye gıda ürünüdür. İçerisinde yüksek oranda karbonhidrat, protein, glutamin, arjinin ve BCAA gibi amino asitler ve pek çok faydalı mineral bulunmaktadır. Her seviye sporcu tarafından günde 3 veya 4 kez önerilen miktarda kullanılabilir.

BSN True Mass, karbonhidrat ve protein içerikli kilo aldırıcı takviye gıdadır. Yoğun tempolu antrenmanların ardından toparlanmayı hızlandırır. Whey proteini, kazein ve hidrolize protein içerir. Her aşama sporcu tarafından seviyeye göre günde 2 veya 3 kere belirlenen ölçekte kullanılabilir.

Multipower Mass Gainer, düşük yağ içeriğiyle kilo aldırıcı karbonhidrat tozu ürünüdür. Ayrıca yüksek oranda vitamin desteğiyle sporcuların ihtiyacı olan sağlıklı bileşenlere de sahiptir. Gainer toz takviyesi, her seviye sporcu tarafından antrenmandan 1 saat önce ve hemen sonra önerilen miktarda kullanılabilir.

Gainer fiyat araştırması yaparken Provitanya’ya bakmadan alışverişinizi tamamlamayın! Uygun fiyat avantajı ve orjinal ürün garantisi ile istediğiniz tüm performans ürünleri Provitanya.com’da! Hemen Provitanya’ya gelin, sizin için uygun olan gainer takviyesini sipariş edin, hayalinizdeki vücuda hızlı ve sağlıklı bir şekilde sahip olun!

 

Bu kategoride gösterilecek ürün bulunmamaktadır: