BİZE ULAŞIN

Ağırlık Kemeri

Ağırlık Kemeri Modelleri Provitanya.com’da!

Ağırlık kemeri, pek çok spor salonunda yer alan temel bir ekipmandır. Bedeninizin, bel kısmında bulunan çukur kısmı kaplamak adına kullanılan ayarlanabilir ağırlık kemeri, hem yaşanabilecek sakatlık problemlerini en aza indirmeyi hem de spor düzeyini ve kaldıracağını ağırlık miktarını rahatlıkla yükseltmenize olanak sağlayacaktır. Özellikle, bel kısmını zorlayacak hareketleri yaparken kendinizi daha rahat ve güvende hissedersiniz. Bundan dolayı eğer gittiğiniz spor salonunda halter kemeri bulunmuyor ve sizde yüksek ağırlık barındıran bir antrenman programı uyguluyorsanız en uygun modelleri Provitanya.com sitesinden bulabilirsiniz.

Sitemizde yer alan fitnees ağırlık kemeri modelleri kalın deriden yapılmaktadır. Yaklaşık olarak 10-15 cm genişliğinde olan kemerler, belde sabit olarak durması için metal bir toka barındırmaktadır. Squat, bent-over rows gibi hareketler için ağırlık bel kemeri kullanılması gereklidir. Bunun yanı sıra ayakta yapılan bazı egzersizler için de bu kemer türlerini kullanmanız yararlı olacaktır. Kemerden en iyi performansı sağlamak için doğru kullanmanız gereklidir. Öncelikle kemerin belinize tam olarak yerleştiğinden emin olun. Son derecek sıkı olmalıdır ancak nefes almanıza da engel olmayacaktır.

Dragon Ağırlık Kemeri Çeşitlerini Uygun Fiyat Avantajıyla Hemen Satın Alın!

Dragon ağırlık kemeri, ağırlık çalıştığınız zamanlarda özel dizaynı sayesinde bel bölgenizi destekler. Bel bölgenizi desteklediği için de sakatlanma riskinizi en aza indirir. Çünkü ağırlık kaldırdığınız zaman beliniz son derece zorlanır. Tam da bu noktada kemer sayesinde o zorlanmayı yaşamayacak ve sıkıntısız bir şekilde rahatlıkla sporunuzu yapmanızı sağlayacaktır. Provitanya.com sitemizde yer alan kemer modelleri 4 inç ve 6 inç olarak siz değerli müşterilerimizin huzuruna sunulmaktadır. Kendinize en uygun olan kemeri hemen sepetinize ekleyebilir ve online olarak satın alabilirsiniz.

Eğer ağırlık antrenmanız yapıyorsanız mutlaka bel ağırlık kemerlerini kullanmanız gereklidir. Destekleyici yapıları ilse sizleri meydana gelebilecek her türlü problemden korur. Ağırlık antrenmanı yapan sporcular için bu ürünler son derece güzel bir şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda ağırlık kemeri fiyatları sizlere çok düşük bir rakam ile sunmaktayız.

Çok vakit kaybetmeden bu ürüne sahip olarak sakatlanma riskinizi en aza indirebilirsiniz. Hemen bu eşsiz ürünü online olarak satın alın ve sakatlanmalara karşı tedbirinizi almış olun. Uygun fiyat politikamız ile sahip olacağını kemer modellerini hızlı kargo seçeneği ile kolaylıkla temin edebilirsiniz. Kemer dışında diğer fitness aksesuarları için de provitanya.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu şekilde ihtiyacınız olan tüm ekipmanlara hızlıca ve kolaylıkla sahip olabilirsiniz.